چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۵
۰ نفر

زرد‌آلو از جمله میوه‌هایی است که جدا از خواص منحصر به فردی که در تامین املاح و ویتامین‌های بدن دارد، پای ثابت اغلب رژیم‌های لاغری به شمار می‌آید، چراکه کالری موجود در آن بسیار پایین است.

در واقع هر ۳ عدد زرد‌آلوی متوسط حدود ۵۰ کالری انرژی دارد. زردآلوی تازه منبع خوبی از ویتامین آ، سی، ای، پتاسیم و آهن است و خوردن ۲ تا ۳ زردآلو در طول روز، ۵۰ درصد از نیاز بدن به ویتامین آ را تامین می‌کند.

از سوی دیگر زردآلو فاقد چربی است و میزان کربوهیدرات موجود در آن بسیار پایین است. میزان قابل توجه آهن موجود در زردآلو به درمان کم خونی کمک می‌کند. سلولز موجود در زرد‌آلو هم خاصیت ملینی دارد.

در صورتی که زردآلو قبل از غذا خورده شود به هضم غذا کمک می‌کند. همچنین ترکیب مقداری عسل و آب معدنی با زردآلو و نوشیدن آن، تب را پایین می آورد.

کد خبر 52658

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز