در واقع هر ۳ عدد زردآلوی متوسط حدود ۵۰ کالری انرژی دارد. زردآلوی تازه منبع خوبی از ویتامین آ، سی، ای، پتاسیم و آهن است و خوردن ۲ تا ۳ زردآلو در طول روز، ۵۰ درصد از نیاز بدن به ویتامین آ را تامین میکند.
از سوی دیگر زردآلو فاقد چربی است و میزان کربوهیدرات موجود در آن بسیار پایین است. میزان قابل توجه آهن موجود در زردآلو به درمان کم خونی کمک میکند. سلولز موجود در زردآلو هم خاصیت ملینی دارد.
در صورتی که زردآلو قبل از غذا خورده شود به هضم غذا کمک میکند. همچنین ترکیب مقداری عسل و آب معدنی با زردآلو و نوشیدن آن، تب را پایین می آورد.